Levertijden en verzendkosten

Levertijden

Voor al onze houtproducten hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen. Voor maatwerk hanteren wij andere levertijden, wanneer u bij ons een bestelling voor maatwerk plaatst, zullen wij aan u aangeven hoe lang de levertijd zal bedragen om het product geheel naar uw wens af te stemmen.

Voor alle andere producten in onze webshop hanteren wij een maximale levertijd van 5 werkdagen. Heel vaak zult u het product al eerder ontvangen, echter, dit kunnen wij niet garanderen, vandaar dat wij hebben gekozen voor de termijn van 5 werkdagen, om teleurstellingen te voorkomen.

Verzendkosten

Bij elk artikel kunt u zien wat de daarvoor geldende vervoerskosten zijn, standaard, pallet, op aanvraag of gratis incl. de daarbij behorende kosten.

Standaard vervoer
Pakketten tot 30 kilo en binnen de geldende afmetingen worden bezorgd door Post NL via pakkettenvervoer. Hiervan ontvangt u van ons een verzendbevestiging incl. track- en tracecode. De kosten hiervoor zijn € 2,95, bedraagt de bestelling € 50,00 of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.

Palletvervoer
Artikelen zwaarder dan 30 kilo en/ of buiten de geldende afmetingen, worden verzonden via palletvervoer. De vervoerder neemt een dag voordat zij overgaan tot levering telefonisch contact met u op, zodat u elkaar niet misloopt. De kosten hiervoor zijn € 29,95.

Op aanvraag
Zeer zware en grote artikelen, zoals diverse steigerhouten meubelen, zullen verzonden worden via speciaal vervoer. Hiervoor wordt met u een afspraak tot levering gemaakt. De bezorgprijs hangt af van uw woonplaats, zodoende verzoeken wij u eerst ons te mailen over de voor u geldende bezorgkosten.

Gratis
Voor diverse producten hoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Dit staat ook altijd vermeld bij het desbetreffende product.

Afhalen
Uiteraard is het altijd mogelijk om de artikelen bij ons op te komen halen, bij de bestelling kunt u aangeven of u de bestelling af komt halen.

Share this:

Facebook Twitter Google Plus